Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium

matismal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moglibyście mi powiedzieć gdzie mogę zakupić pewny klucz do mc żeby moje konto stało się kontem premium ? Wiem, że można na stronce ale wiem też, że można kupić z innych źródeł które są tańsze. Z góry dzieki.

Opublikowano

Przecież użytkownik wyraźnie napisał w pierwszym poście wątku, że wie o głównym źródle zakupu Minecraft. Możesz kupić też na allegro po jakieś 25zł, tylko jest to dosyć ryzykowne, bo czasem takie konta blokują po dwóch miesiącach, a czasem w ogóle. Ja przykładowo zakupiłem takowego gift code z pół roku temu i do dziś mi nic nie zrobili. ;)

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Gość Pexior05
Opublikowano

Kontagier.pl słyszałem, że ma kradzione klucze ale walić to.

Najtaniej kupisz na allegro lecz zależy od kogo. Ale polecam Allegro.

Opublikowano

Tylko pamiętaj że jeśli kupujesz na alegro to patrz na opinie i cene bo wiele kluczy jest kradzionych i po 2 miesiącach tracisz premium :D Dlatego najpewniej jest:

http://www.minecraft.net/

Opublikowano

Polecam Ci kupić na Allegro, lecz dam, gdzie jest najwięcej pozytywów DO TEGO PRODUKTU. Nie do innych produktów użytkownika, lecz do klucza minecraft. Ewentualnie kontagier, fabryka kluczy i minecraft.net

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...